Hos Stefanos elsker vi at være kreative og lytte til vores kunder. I er hørt.

Resultatet: Stefanos Pitaguys !

Stefanos Pitaguys er en gruppe engagerede madelskere, som serverer gourmet pitabrød og bowls, til andre madelskere. Pitaguys er en del af Stefanos teamet, med et lidt anderledes koncept end vores kollegaer i pizzabarerne. Kvaliteten, de hjemmelavede råvarer og den gode stemning har vi fastholdt i vores butik på Jagtvej. Kvalitet tager dog tid!

Vi går tidligt i gang om morgenen med at forberede alle vores friske salater, blande vores dressinger og marinere vores kød. Vores hjemmebagte pitabrød er koldhævede og har en lækker balance mellem sprød udenpå og blød indeni. Udover langtidsstegt lam og saftig kyllingbryst på sous vide, har vi også lækre valgmuligheder til dig som hellere fortrækker sprød, hjemmepaneret halloumi-ost. Vi har både til vegetaren og til veganeren – eller til enhver som, ligesom os, er vilde med vores hjemmelavede falafel!

Hvis du vil forblive i Stefanos ånden og nægter at lade dig rive med på pita-bølgen, så kan du altid bestille en Ko på Skovtur, eller en af de andre mini-pizzaer.

I elsker mad. Vi elsker mad. Derfor står vi klar på Jagtvej 137. Hvad kunne du tænke dig?